HannaHuhtamäki Suomalainen yhteiskunta - pikku hiljaa palasina

Ja jostainhan pitää leikata...

Jostainhan pitää leikata ja koska suomalaiset ovat Euroopan heikon lenkki (eivät reagoi mihinkään), maksatetaan lasku ulkomaalaisten pankkiirien ja muiden hämärähemmojen sekoilut meillä. Pitäisi meinaan muistaa, mistä tämä globaali sotku alkoi ja se ei alkanut suomalaisista köyhistä ja lapsiperheistä.

Päättäjät haluavat kuitenkin maksattaa muiden ja omat sekoilunsa tavallisilla tallaajila, koska se on helppoa, koska heidän mielestäänme olemme ilmeisesti tyhmiä ja lyhytmuistisia lampaita. Miksi meidän pitäisi säästää, että samat sijoitusrosvot ja pankkiiripellet voisivat jatkaa sekoilujaan ja heittää meidän rahojamme veroparatiiseihin??? Ei tämä lama säästämällä ohi mene, koska ne, jotka mokasivat jatkavat vain samaa rataa.

Härskiyden huippu on myös, että Kesko ja muut ryöstöyhtiöt heittävät työntekijänsä pihalle ja pomolle kerätäään se 5,5 miljoonan euron eläkepotti, jotta voi sitten eläkepäiviä rauhassa vietellä.

 

Eduskuntakin vain aikoo nostaa palkkojaan (ilmeisesti hyvästä työstä ja ammattitaidosta), kun tavalliselta kansalaiselta viedään ruokakin pöydätä. Lapsien kasvattaminen Suomessa on jo tarpeeksi vaikeaa, joten joka penni tarvitaan tavallisen kansalaisen lapselle. Tuloraja sen sijaan voisi todellakin olla paikallaan: niille, jotka tienaavat miljoonia, ei tavitsisi maksaa mitään. Se ei ole muuta kuin tervettä järkeä.

 

Suomalaiset päättäjät halveksivat kansalaisiaan ja kohtelevat meitä kuita olisimme vain välttämätön paha Suomen valtion rajojen sisäpuolella. No Putinin ei ole vaikeaa napata Suomea takaisin itselleen, koska pian täällä elää kokonainen kansa liassa ja nälässä (päättäjät muuttaneet veroparatiisiinsa) vailla enää kykyä puolustaa maataan. Näin sitä ajetaan Suomea takaisin orjuuteen ja kurjuuteen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän ryyti kuva
jarmo ryyti

Suomessa on paljon sellaista väkeä,jotka mielellään ulkoistavat viranomaisille omaa elämäänsä koskevia päätöksiä.

Vaaleissa mm. on vuosikymmeniä vain äänestetty yhdelle pienelle alueelliselle puolueelle hallituskumppanit eikä juuri kukaan näe siinä mitään omituista demokratian näkökulmasta. Tuon puolueen hallituskumppanit vain vaihtuvat vuosikymmenestä toiseen.

Onko tuo perinne epäeurooppalaista vai ei?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

"maksatetaan lasku ulkomaalaisten pankkiirien ja muiden hämärähemmojen sekoilut meillä"

Meinaatko, että kaikkien niiden "ulkomaalaisten pankiirien ja muiden hämärämiesten" aiheuttamien kustannusten kattamiseksi todellakin olisi valittu suomalaisten lapsilisät?

(Sinulle tiedoksi: Suomessa elää noin prosentti EU:n kansalaisista)

Käyttäjän HannaHuhtamki kuva
Hanna Huhtamäki

Siltä näyttää---ai niin ei se ole kuin tipppa meressä taas paskanjauhanta jatkuu taas...no jos se olisi niin pitäkää hynänne ja jatkakaa sinne Caymanille!!!???

Toimituksen poiminnat